Img 1946


Cropped about me image tbua6p

Hallo! 

Wat leuk dat je langs komt op mijn website. 

Mijn naam is Caroline, afgekort Caro. 
Samen met Bas en onze twee zoons Roel en Gio woon ik in Wateringen. 
Dat ligt in het Westland vlakbij Delft en Den Haag. 
Oorspronkelijk kom ik uit Dordrecht, waar ik nog steeds graag kom. 

Drie dagen in de week ben ik werkzaam als medisch administratief medewerkster bij de Jeugdgezondheidszorg (assistente schooldokter zegt misschien meer).

Naast de dagelijkse gang van zaken, vind ik het fijn om af en toe even in mijn creatieve bubbel te ontsnappen. Heerlijk aan de slag met leuke papiertjes en kliederen met inkt, zodat je de zorgen van alle dag even los kunt laten. Daar kan ik echt van genieten!

Ik maak graag leuke creaties met Stampin' Up!® materialen, zoals kaarten, cadeaukaart- en cadeauverpakkingen, scraplayouts en andere leuke projectjes. Maar als ik moet kiezen, dan maak ik het allerliefst leuke cadeauverpakkingen, want die kun je gezellig weggeven en dan geniet ik van de reacties van de ontvangers. Dat geeft zoveel voldoening!

Graag laat ik je mijn creatieve uitspattingen zien op mijn blog. Dus neem daar gerust eens een kijkje. Naast mijn blog heb ik ook een Facebook Pagina, Instagram account, Pinterest en een you tube kanaal. Deze heten allemaal Carooskaartjes, zodat je ze makkelijk kunt vinden.

Mijn blog en mijn facebookpagina zijn mijn hoofdkanalen. Wil je mijn creatieve avonturen  volgen, kom dan regelmatig even gezellig langs op één van deze kanalen. 

Mocht je zelf ook aan de slag willen met Stampin' Up!® producten, dan zijn deze mooie materialen via mij verkrijgbaar in de webwinkel of mail je bestelling aan me door via carooskaartjes@hotmail.nl. Dan help ik je graag!

Lijkt het je leuk om jouw eigen stempel/workshop feestje te organiseren met je vriendinnen? Informeer naar de mogelijkheden en neem gerust contact met me op via de E-mail; carooskaartjes@hotmail.nl

Tot Stempels!

Caro


Neem contact met me op